Ontwerpbesuit voor het brandveilig gebruiken van een school aan Anjerstraat 2 te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesuit voor het brandveilig gebruiken van een school aan Anjerstraat 2 te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Een ontwerp beschikking verlenen is ter inzage gelegd voor het brandveilig gebruiken van een school, Anjerstraat 2, 4191 KZ, in Geldermalsen () , ODR2308662, Zienswijze vanaf 18-01-2024Wilt u de ontwerpbeslissing bekijken?U kunt de aanvraag om een vergunning en onze ontwerpbeslissing te bekijken in hiervoor genoemde periode. Wilt u het ontwerpbesluit inzien? Bel dan naar gemeente West Betuwe, telefoonnummer 0345 728800 voor het maken van een afspraak. Bent u het niet eens met de ontwerpbeslissing?Dan kunt u ons een brief sturen waarin u schrijft dat u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Of u kunt ons hierover bellen. Zo’n brief of telefoongesprek heet een zienswijze. In de zienswijze moet u aangeven waarom u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Ook moet u aangeven met welke onderdelen van de ontwerpbeslissing u het niet eens bent.U kunt uw zienswijze geven van in hiervoor genoemde periode. -Wilt u uw zienswijze schriftelijk geven? Stuur uw brief dan naar: Gemeente West Betuwe Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen-Wilt u uw zienswijze telefonisch geven? Bel dan naar gemeente West Betuwe, telefoonnummer 0345 728800. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.Wilt u naar de rechter gaan?Bent u van plan om aan de rechter een oordeel te vragen over de definitieve beslissing? Dat kan alleen als u een belanghebbende bent.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 17-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2024-26287

Gerelateerde berichten