Rijschool Geldermalsen

Rijschool Geldermalsen is een Rijschool gelegen aan Vuurdoornstraat 13 in Geldermalsen.

Meer informatie over Rijschool Geldermalsen in Geldermalsen

Rijschool Geldermalsen is een rijschool die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze bieden autorijlessen aan, evenals een opfriscursus. De rijopleiding kan in de vorm van reguliere lessen of een cursuspakket worden aangeboden, waarbij je zelf je eigen lestempo kunt bepalen. De lessen worden gefaseerd gegeven, waarbij verschillende instructie-onderdelen stap voor stap worden behandeld. Naast voertuigbeheersing en kijkgedrag wordt er ook aandacht besteed aan verkeersinzicht, zelfstandig route rijden, zelfreflectie en andere aspecten van het praktijkexamen. Rijschool Geldermalsen biedt ook spoedcursussen aan voor wie snel zijn rijbewijs wil halen. De lestijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7:30-17:30, op vrijdag van 7:30-16:00 en op zaterdag alleen in noodzakelijke situaties voor examen training van 9:00-12:00. Op zondag zijn ze gesloten. Je kunt je aanmelden voor een proefles via de website van de rijschool.

Wil je weten wat Rijschool Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Rijschool Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook