Toestemming voor het houden van Wijkfeest PostcodeKanjer op 6 januari 2024 aan Randhorst te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het houden van Wijkfeest PostcodeKanjer op 6 januari 2024 aan Randhorst te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

EvenementenvergunningDe burgemeester heeft een evenementenvergunning verleend voor het houden van Wijkfeest PostcodeKanjer op 6 januari 2024 van 18.30 uur tot 21.30 uur aan de Randhorst in Geldermalsen. (verzonden op 5 januari 2024) Voor dit evenement is toestemming verleend voor het tijdelijk afsluiten van de parkeerplaats aan de Randhorst te Geldermalsen. Voor dit evenement is een artikel 35 ontheffing op basis van de Alcoholwet afgegeven.Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dit kan binnen zes weken na de aangegeven verzenddatum. Richt het bezwaarschrift aan de burgemeester, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. De bezwaartermijn start een dag na de verzenddatum van het besluit.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 10-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2024-14689

Gerelateerde berichten