Toestemming voor het gebruiken van deel van het pand als fysiotherapiepraktijk met fitnessruimte aan De Chamotte 20a te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het gebruiken van deel van het pand als fysiotherapiepraktijk met fitnessruimte aan De Chamotte 20a te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Een omgevingsvergunning is verleend voor het gebruiken van deel van het pand als fysiotherapiepraktijk met fitnessruimte (Strijd Gebr. gronden/bouww. met RO) (Strijd Gebr. gronden/bouww. met RO), De Chamotte 20a, in Geldermalsen (08-12-2023) (bezwaar mogelijk), ODR2315393Niet eens met dit besluit? Reageer dan binnen 6 wekenBent u het niet eens met dit besluit? Laat ons weten waarom u het niet eens bent. Dit heet bezwaar maken. Vermeld altijd uw naam en adres, de datum en uw handtekening. U moet uw bezwaarschrift binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit indienen. Stuur uw bezwaar naar: het college van burgemeester en wethouders van West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2023-541883

Gerelateerde berichten