Gemeente West Betuwe – Ontwerpbestemmingsplan ‘Oudenhof 1 Geldermalsen’, ontwerpbestemmingsplan Oudenhof 1, Geldermalsen en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder Oudenhof 1 te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente West Betuwe – Ontwerpbestemmingsplan ‘Oudenhof 1 Geldermalsen’, ontwerpbestemmingsplan Oudenhof 1, Geldermalsen en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder Oudenhof 1 te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van West Betuwe maken bekend dat met ingang van woensdag 20 december 2023 het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudenhof 1’ in Geldermalsen samen met het ontwerp besluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder voor de Oudenhof 1 gedurende 6 weken ter inzage ligt. Toelichting op het bestemmingsplan Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de realisatie van vijf levensloopbestendige appartementen in het kantoorpand gelegen aan de Oudenhof 1 te Geldermalsen.Tevens wordt een ontwerpbesluit hogere grenswaarden voor weg- en industrielawaai ter inzage gelegd. Toelichting op het ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid Wet Geluidhinder Het appartementencomplex aan de Oudenhof 1 in Geldermalsen is gelegen binnen de geluidzone van de Provincialeweg Oost N327. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat bij de appartementen de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder overschreden wordt. Dit door het wegverkeer op de Provincialeweg Oost (N327). Maatregelen die het geluid verminderen zijn niet mogelijk, niet doelmatig of niet gewenst. Voor deze appartementen is het daarom noodzakelijk om een hogere (maximale) geluidgrenswaarde vast te stellen.Raadplegen planstukken.De planstukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, met de IMRO-codering: NL.IMRO.1960.GDMOudenhof1-ON01De ter inzage gelegde stukken kunt u verder op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van West Betuwe, bezoekadres Kuipershof 2 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 0345 728800. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nlReageren.Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m dinsdag 30 januari 2024) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dan dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken met het klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe: telefoonnummer (0345) 728800.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2023-539157

Gerelateerde berichten