Ontwerp bestemmingsplan “D.J. van Wijkstraat 9-11 en 15/15a, Geldermalsen”, gemeente West Betuwe

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan “D.J. van Wijkstraat 9-11 en 15/15a, Geldermalsen”, gemeente West Betuwe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met ingang van woensdag 13 december 2023 ligt, op grond van artikel 3.8 Wro, bij het Klantencontactcentrum (op afspraak) op het gemeentehuis te Geldermalsen voor zes weken het ontwerp bestemmingsplan “D.J. van Wijkstraat 9-11 en 15/15a, Geldermalsen” ter inzage. De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis in Geldermalsen (bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen). Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de gemeente West Betuwe via (0345-) 728800 of info@westbetuwe.nl. De planstukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (via het adres of IDN nummer NL.IMRO.1960.GDMdjvwijkstr91115-ONT1) Toelichting op de planstukkenHet bestemmingsplan heeft tot doel de planologische basis te leggen om het bestaande tankstation met bijgebouwen te slopen en 48 huurappartementen te realiseren, alsmede het gebruik te wijzigen van het naastgelegen bedrijf aan de D.J. van Wijkstraat 15/15a. De huidige bestemming bedrijf met nadere aanduidingen is aangepast, bovendien worden het maximum aantal wooneenheden opgenomen bij de herontwikkeling. Tevens worden er 1 parkeerplaats per appartement gerealiseerd. Om deze herontwikkeling en gebruikswijziging mogelijk te maken is een bestemmingsplanherziening nodig. Bezwaar Gedurende de ter inzage legging van de planstukken (t/m dinsdag 23 januari 2024) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén email) sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2023-527247

Gerelateerde berichten