Enspijk- Vrijdag 24 mei as organiseert Chapeau Kinderwerk, Fitlokaal Geldermalsen en Venturi Meteren voor de 2e keer een Familie Fun Run.

Op het terrein van de IJsbaanvereniging De Haar in Enspijk is een parcours voor kinderen en hun ouders uitgezet met leuke obstakels en een kleurendouche.

Na het succes van vorig jaar, dit jaar weer een Family fun run en net iets anders.

De Family Fun Run is een evenement voor het hele gezin waarbij je kunt rennen, dansen, over stoere obstakels klimmen en plezier maken terwijl je wordt ondergedompeld in kleurenpoeders. Dit evenement is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar, of je nu een hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en actief uitje met je gezin. Alle kinderen van West Betuwe zijn met hun ouders van harte welkom!

Naar verwachting zullen 250 kinderen meedoen. Zij gaan samen met hun ouders klimmend en kleuterend over de finish. Deelnemers krijgen een wit T-shirt van de organisatie, die behouden mag worden. Op het trrein is eten en drinken voorzien, zodat iedereen zijn krachten weer kunnen bijtanken.

De Family Fun Run is een kleurrijk evenement dat door FitLokaal Geldermalsen , Venturi trainingen en Chapeau Kinderwerk wordt georganiseerd en dat draait om plezier en actief bezig zijn. Het parcours is verdeeld in zes verschillende startgroepen, elk met een eigen kleurthema. Je vind meerdere kleurenstations waar je ondergedompeld wordt in een wolk van kleurenpoeder.

Over het gehele parcours kom je verschillende obstakels tegen waar je over of onderdoor moet. Aan het einde van de run wacht er een feestelijke afterparty op je met muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Het geheel wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en subsidies. Mocht u mee willen doen of een bijdrage willen geven aan dit evenement. U kunt contact opnemen met Silvia Tuithof 06-27120244.

Inschrijven kan via https://fit-lokaal.nl/familyFunRun/.

Lees het volledige artikel bij Chapeau Kinderwerk.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Nieuws door Chapeau Kinderwerk. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Enspijk- Vrijdag 24 mei as organiseert Chapeau Kinderwerk, Fitlokaal Geldermalsen en Venturi Meteren voor de 2e keer een Familie Fun Run.

Gerelateerde berichten