Zlinger B.V.

Zlinger B.V. is een Marketingconsultant gelegen aan Zaaiwaardweg 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Zlinger B.V. in Geldermalsen

Als u twijfelt over de effectiviteit van uw huidige marketing- en sales-aanpak, is het goed om kennis te maken met Zlinger. Zlinger is een snelgroeiend mediabedrijf in Utrecht dat gespecialiseerd is in interactieve concepten. Ze werken samen met grote partijen zoals OHRA, Delta Lloyd, Spaarbeleg, Aegon en Nationaal Spaarfonds om succesvolle campagnes te ontwikkelen. Deze campagnes helpen zowel bij communicatiedoelstellingen als bij het behalen van harde verkoopdoelstellingen. Interactieve concepten zijn de ideale manier om een doelgroep te activeren, omdat ze zorgen voor interactie in een ontspannen sfeer. Dit is precies wat de moderne consument graag wil.

Wil je weten wat Zlinger B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zlinger B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zlinger B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zlinger B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Zlinger B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zlinger B.V.

Bezoekers bekeken ook