YouMagine 3D B.V.

YouMagine 3D B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Oudenhof 16 in Geldermalsen.

Meer informatie over YouMagine 3D B.V. in Geldermalsen

Op deze website kunnen makers hun 3D-ontwerpen delen. Er zijn meer dan 19.000 open ontwerpen beschikbaar om te printen, zoals een caja icosaédrica, valley lamp lightbox en een Z-Axis en Print Bed voor Core-XY 3D-printers. Daarnaast zijn er verschillende collecties samengesteld door de community-leden, zoals 'At Home', 'Ultimaker 2 upgrades!', 'Useful Test Print Pieces' en 'Traveller's Backpack'. Verder worden er recente prints getoond, zoals een laser gesneden deurpaneel en een deur voor een Ultimaker 2, die zijn bijgedragen door community-leden. Ook is er een print bijgedragen voor de Meta Quest 2, Oculus Quest 2, VR-Glasses, VR-Brille, strap, Kopfband.

Wil je weten wat YouMagine 3D B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YouMagine 3D B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YouMagine 3D B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YouMagine 3D B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar YouMagine 3D B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YouMagine 3D B.V.

Bezoekers bekeken ook