Yoga Studio C

Yoga Studio C is een Yogastudio gelegen aan Rijnstraat 33 in Geldermalsen.

Meer informatie over Yoga Studio C in Geldermalsen

Yoga Studio C is een kleine, professionele en vakbekwame yoga studio met een ontspannen, warme en betrokken sfeer. De eigenaresse, Ceres van Sutphen, is gepassioneerd en ervaren in het lesgeven en personal coaching. De studio's in Geldermalsen en Tiel hebben een mooie en serene uitstraling. Het aanbod van lessen is gevarieerd en creatief, met aandacht voor techniek en veiligheid. Er zijn online lessen beschikbaar, evenals lessen voor zwangere vrouwen en privétrainingen. Daarnaast worden er ook workshops en trainingen op locatie aangeboden. De verschillende yogavormen, zoals Aerial Yoga, Flow Yoga en Yin Yoga, zijn toegankelijk voor zowel jong als oud. Klik op de links voor meer informatie over de lessen en het rooster.

Wil je weten wat Yoga Studio C verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Studio C of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Studio C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Yoga Studio C reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Studio C

Bezoekers bekeken ook