WSV Achter 't Veer

WSV Achter 't Veer is een Jachthaven gelegen aan Lingepark, Achter 't Veer 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over WSV Achter 't Veer in Geldermalsen

WSV Achter 't Veer is een verenigingshaven in Geldermalsen, gelegen aan de rivier de Linge. De haven biedt 145 ligplaatsen, een winterstalling, een passantenhaven, 16 camperplaatsen en een trailerhelling. De haven wordt volledig gerund door vrijwilligers en beschikt over moderne voorzieningen zoals sanitaire faciliteiten, elektriciteit en water. De haven grenst direct aan het dorp, waar verschillende voorzieningen te vinden zijn zoals supermarkten, winkels, restaurants en het marktplein. De haven is ook een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zoals het stadje Buren en de prachtige Betuwe. Daarnaast is er ook een passantenhaven met faciliteiten zoals diesel tanken, elektriciteit, water, toiletten en douches. De haven biedt ook mogelijkheden voor het te water laten van boten en heeft 16 camperplaatsen met sanitair en aansluitpunten voor stroom en water. In 2020 is de haven herontwikkeld en gemoderniseerd met een nieuw energie neutraal havengebouw en een uitnodigende wandelboulevard. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van WSV Achter 't Veer.

Wil je weten wat WSV Achter 't Veer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WSV Achter 't Veer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WSV Achter 't Veer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WSV Achter 't Veer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar WSV Achter 't Veer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WSV Achter ’t Veer

Bezoekers bekeken ook