Wok Afhalen Mei Lin

Wok Afhalen Mei Lin is een Chinees restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 72c in Geldermalsen.

Meer informatie over Wok Afhalen Mei Lin in Geldermalsen

Mei Lin is een Chinees en Kantonees afhaalcentrum gevestigd in Geldermalsen. Ze zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.30 uur. Op maandag zijn ze gesloten, tenzij het een feestdag is of als er een speciale gelegenheid op afspraak is. Mei Lin biedt ook catering aan voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, recepties, en bedrijfsfeesten. Ze hebben verschillende arrangementen beschikbaar, maar het is ook mogelijk om uw eigen cateringmenu samen te stellen. Voor meer informatie kunt u langsgaan of bellen naar Mei Lin.

Wil je weten wat Wok Afhalen Mei Lin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok Afhalen Mei Lin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok Afhalen Mei Lin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok Afhalen Mei Lin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Wok Afhalen Mei Lin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok Afhalen Mei Lin

Bezoekers bekeken ook