Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen

Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen is een Tandartspraktijk gelegen aan Dominee R. Lomanlaan 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen in Geldermalsen

Vreugdenhil tandartsen is een multidisciplinaire praktijk met een tandtechnisch laboratorium. Ze bieden alles op het gebied van mondzorg, van intake en halfjaarlijkse controles tot uitgebreidere tandheelkundige behandelingen. Het technische laboratorium is gevestigd in Geldermalsen en helpt bij de uitwerking van behandelplannen. Vreugdenhil tandartsen richt zich op preventie en kwaliteit en werkt met de beste materialen en instrumenten. Het doel is om een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals mondonderzoek, vullingen, kronen en bruggen, facings en bleken, kinderbehandelingen, protheses, wortelkanaalbehandelingen en implantologie. Het team wordt geprezen om hun vakbekwaamheid en vriendelijkheid. De praktijk is 's ochtends vroeg en 's avonds geopend en houdt rekening met de agenda van de patiënten. In geval van spoedgevallen buiten openingstijden kan er contact worden opgenomen met de spoedgevallendienst in het Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook