VoetZorg Henriëtte

VoetZorg Henriëtte is een Nagelstudio gelegen aan Hogeweide 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over VoetZorg Henriëtte in Geldermalsen

Henriëtte Feenstra is een medisch pedicure in Geldermalsen. Ze is al sinds 2012 werkzaam als pedicure en heeft in 2014 haar diploma Medisch Pedicure behaald. Daarnaast is ze ook Geriatrisch VoetzorgVerlener en Oncologisch VoetzorgVerlener. Als medisch pedicure kan ze mensen met medische problemen zoals diabetes, reuma en vaatproblemen behandelen. Ze beheerst ook technieken zoals nagelbeugel-, orthese- en antidruktechnieken en doet nagelreparaties. Haar behandelingen voldoen aan de richtlijnen van ProVoet en de Code van de Voetverzorger van het HBA. Naast medische behandelingen biedt ze ook cosmetische behandelingen aan, zoals het lakken van de teennagels met Shellac nagellak of een scrub of massage. Henriëtte staat bekend om haar klantgerichtheid en zorgt ervoor dat uw voeten in goede handen zijn.

Wil je weten wat VoetZorg Henriëtte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VoetZorg Henriëtte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VoetZorg Henriëtte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VoetZorg Henriëtte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar VoetZorg Henriëtte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VoetZorg Henriëtte

Bezoekers bekeken ook