Vitas fysiotherapie

Vitas fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Herman Kuijkstraat 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vitas fysiotherapie in Geldermalsen

Vitas Fysiotherapie is een praktijk die zich richt op het voorkomen en verbeteren van klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Ze geloven in het belang van preventie en het behoud van levenskwaliteit en vitaliteit. Naast effectief sporten bieden ze ook initiatieven als samen wandelen, acupunctuur en preventieve consulten aan. Het team bestaat uit 20 collega's, waaronder fysiotherapeuten en oefentherapeuten met verschillende specialisaties. Ze bieden diverse behandelingen aan, waaronder e-health, waarmee ze op afstand kunnen begeleiden en behandelen. Daarnaast hebben ze diensten op het gebied van een gezonde leefstijl, weerstand, fysieke fitheid, ontspanning en vragen rondom de overgang. Vitas Fysiotherapie heeft vier locaties en een Facebook-pagina waar meer informatie te vinden is.

Wil je weten wat Vitas fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vitas fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vitas fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vitas fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Vitas fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vitas fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook