Vital Body Care

Vital Body Care is een Schoonheidssalon gelegen aan De Panoven 25 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vital Body Care in Geldermalsen

Vital Body Care is een praktijk die gespecialiseerd is in holistische huidverbetering op een natuurlijke manier. Els van Meenen, de eigenaar, heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering en orthomoleculaire voedingsleer. Met de juiste behandelingen, thuisverzorging en advies over voeding en lifestyle kan zij de conditie van jouw huid verbeteren. Ze werkt met producten zoals Éminence en KRX, die gericht zijn op huidverbetering en natuurlijke ingrediënten bevatten. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van apparatuur en voedingssupplementen, afhankelijk van jouw huidwensen en -conditie. Voor een optimaal en langdurig resultaat heeft Vital Body Care het Huid+ Traject ontwikkeld, een stappenplan van 6 tot 9 maanden. Sinds 2021 is Vital Body Care een Éminence Green Spa, wat betekent dat ze duurzaam onderneemt. Naast huidverbeterende producten biedt Vital Body Care ook natuurlijke cadeaus aan. Je kunt langskomen om een cadeau uit te zoeken, maar wel graag van tevoren een afspraak maken.

Wil je weten wat Vital Body Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vital Body Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vital Body Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vital Body Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Vital Body Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vital Body Care

Bezoekers bekeken ook