Visdelicatessen van der Steenhoven

Visdelicatessen van der Steenhoven is een Groothandel in vis en zeevruchten gelegen aan Geldersestraat 42 in Geldermalsen.

Meer informatie over Visdelicatessen van der Steenhoven in Geldermalsen

Jan van der Steenhoven is de eigenaar van de viswinkel in Geldermalsen en is al 7 jaar actief in het vak. Hij begon op de markt en heeft nu zijn eigen winkel in de Geldersestraat. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden per dag. Het assortiment van de winkel bevat onder andere zalmgebakjes, garnalen met knoflook en visfriet. Op dit moment zijn er geen producten in de winkelwagen. Jan hoopt dat klanten snel langskomen.

Wil je weten wat Visdelicatessen van der Steenhoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visdelicatessen van der Steenhoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visdelicatessen van der Steenhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visdelicatessen van der Steenhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Visdelicatessen van der Steenhoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visdelicatessen van der Steenhoven

Bezoekers bekeken ook