Van Kesselwegenbouw BV

Van Kesselwegenbouw BV is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 76 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Kesselwegenbouw BV in Geldermalsen

Van Kesselwegenbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van nieuwe bedrijfsterreinen, evenals het renoveren en onderhouden van bestaande terreinen. Ze werken al sinds de oprichting samen met verschillende overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat, om de publieke buitenruimte te verbeteren. Daarnaast zijn ze gecertificeerd voor kleinschalige bodemsaneringen volgens het protocol BRL 7000. Het bedrijf is ook betrokken bij duurzaamheid en innovatie, en draagt zijn steentje bij aan het welzijn van de omgeving.

Wil je weten wat Van Kesselwegenbouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Kesselwegenbouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Kesselwegenbouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Kesselwegenbouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Van Kesselwegenbouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Kesselwegenbouw BV

Bezoekers bekeken ook