Van Kessel Bouw B.V.

Van Kessel Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 50 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Kessel Bouw B.V. in Geldermalsen

Vankesselbouw heeft de afgelopen tijd aan verschillende projecten gewerkt. Ze hebben onder andere een bedrijfspand in Gilze verbouwd, waarbij de gevel is vernieuwd, de vloer is vervangen en er een efficiënt laad dock is gerealiseerd. Ook zijn ze betrokken bij de nieuwbouw van 9 vrijstaande villa's in Amersfoort. Daarnaast hebben ze een video-preview gedeeld van de renovatie van de bioscoop 'KINO' in Rotterdam. Verder zijn ze bezig met het maken van een vide en trap in een kantoorpand in Amsterdam, waarbij ze de trap en brandschermen naar binnen brengen via een gevelraam. Vankesselbouw heeft ook gewerkt aan de verbouwing van een kantoorpand in Lijnden en de renovatie van Fugro in Arnhem. Daarnaast hebben ze een vide en trap gerealiseerd bij Adyen in Amsterdam.

Wil je weten wat Van Kessel Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Kessel Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Kessel Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Kessel Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Van Kessel Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Kessel Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook