Van Den Berg Schoenen

Van Den Berg Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Geldersestraat 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Den Berg Schoenen in Geldermalsen

Sinds 1925 is Van den Berg Schoenen een gezellige familiezaak in het centrum van Geldermalsen. Met passie voor mode en schoenen en het volgen van de nieuwste trends, stellen zij ieder nieuw seizoen een mooie collectie samen. Het assortiment bestaat uit dames-, heren- en kinderschoenen, lifestyle artikelen en accessoires. Het team staat klaar om klanten te verwelkomen. Daarnaast is er inspiratie te vinden in sfeerbeelden van een deel van de schoenencollectie. Ook is er informatie te vinden over het bedrijf, contactgegevens en de mogelijkheid om hen te volgen op social media.

Wil je weten wat Van Den Berg Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Den Berg Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Den Berg Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Den Berg Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Van Den Berg Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Den Berg Schoenen

Bezoekers bekeken ook