Vakgarage van der Klij

Vakgarage van der Klij is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Aaldor 3 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vakgarage van der Klij in Geldermalsen

Vakgarage Van Der Klij is een modern en dynamisch bedrijf dat zich richt op mobiliteit. Ze bieden onder andere onderhoud, reparaties, en keuringen voor zowel personen- als bedrijfswagens. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit, klantvriendelijkheid, optimale service en betaalbare prijzen. Ze hebben een nieuwe werkplaats met moderne diagnose-apparatuur. Vakgarage biedt ook speciale diensten zoals airco service en pechhulp. Ze hebben een nieuwsbrief waarin maandelijks nieuws, acties en aanbiedingen worden gedeeld. Daarnaast zijn ze bekend van TV vanwege hun pechhulp service die tijdelijk beschikbaar is voor €25 per jaar. De gemiddelde beoordeling van Vakgarage Van Der Klij is 9.4 op een schaal van 10.

Wil je weten wat Vakgarage van der Klij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage van der Klij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage van der Klij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage van der Klij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Vakgarage van der Klij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage van der Klij

Bezoekers bekeken ook