Trium Notarissen

Trium Notarissen is een Notaris gelegen aan Herman Kuijkstraat 56a in Geldermalsen.

Meer informatie over Trium Notarissen in Geldermalsen

Trium Notarissen is een notariskantoor met vestigingen in Culemborg en Geldermalsen. Ze helpen mensen bij belangrijke momenten in hun leven, zoals het kopen van een huis, het starten van een eigen bedrijf en het regelen van huwelijkse voorwaarden. Ze waarschuwen ook voor juridische valkuilen, bijvoorbeeld bij het accepteren van een erfenis. Het maken van een testament is belangrijk, ook op jonge leeftijd, bijvoorbeeld als iemand in de omgeving overlijdt of bij gescheiden ouders. Als je geen testament hebt, bepaalt de wet wie je erfgenamen zijn. Het is dus belangrijk om zelf een testament te maken. Trium Notarissen helpt hierbij. Ze zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen. Ook geven ze advies over het investeren van geld in het bedrijf van je partner en het afsluiten van een samenlevingscontract bij samenwonen. Het niet hebben van een samenlevingscontract kan namelijk problemen geven, vooral als je een koophuis hebt.

Wil je weten wat Trium Notarissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trium Notarissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trium Notarissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trium Notarissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Trium Notarissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trium Notarissen

Bezoekers bekeken ook