The Stone Geldermalsen

The Stone Geldermalsen is een Kledingwinkel gelegen aan Geldersestraat 24 in Geldermalsen.

Meer informatie over The Stone Geldermalsen in Geldermalsen

Bij The Stone kun je zowel dameskleding als herenkleding online kopen. Ze hebben een modieuze collectie dameskleding en een stoere collectie herenkleding van verschillende merken. Voor mannen die er goed uit willen zien, biedt The Stone kleding die robuust en geschikt is voor de moderne en actieve man. Als vaste klant kun je profiteren van het Stone member spaarprogramma, waarbij je punten kunt sparen voor voordeel. Bij elke €0,20 ontvang je een punt en bij 800 punten krijg je een waardecheque van €8,-. Deze waardecheques worden elk kwartaal uitgekeerd en kunnen zowel online als in de winkels worden besteed. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste fashion trends, collecties en acties. Ook kun je The Stone volgen via sociale media voor inspiratie en live shopping sessies.

Wil je weten wat The Stone Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Stone Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Stone Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Stone Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar The Stone Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Stone Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook