The Brow Boss Geldermalsen

The Brow Boss Geldermalsen is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijksstraatweg 15 in Geldermalsen.

Meer informatie over The Brow Boss Geldermalsen in Geldermalsen

The Brow Boss is een bekende beauty salon gespecialiseerd in wenkbrauwen, met salons in Utrecht, Geldermalsen en Gorinchem. Ze bieden ook wimperbehandelingen aan. Het merk The Brow Boss is sinds 2017 op de markt en is wereldwijd bekend geworden. Ze hebben een groothandel waar je hun producten kunt kopen en een opleidingscentrum waar ervaren opleiders cursussen geven om de kennis over te dragen. Na het volgen van deze cursus heb je alle tools en kennis om perfecte wenkbrauwen te creëren. Je kunt contact met hen opnemen via de verstrekte adressen en telefoonnummers.

Wil je weten wat The Brow Boss Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Brow Boss Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Brow Boss Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Brow Boss Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar The Brow Boss Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Brow Boss Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook