Taveerne 't Pandje B.V.

Taveerne 't Pandje B.V. is een Restaurant gelegen aan Marktplein 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Taveerne 't Pandje B.V. in Geldermalsen

Bij ons kunt u genieten van een eenvoudige maar heerlijke dinerkaart met onder andere saté en hamburgers. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om na een drukke werkweek te ontspannen met een vrijdagmiddagborrel. Hier kunt u met uw collega's praten over werk of gewoon even ontspannen. Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht, waar u snel een broodje, een uitsmijter of iets anders van onze lunchkaart kunt bestellen. Tijdens de lunch kunt u genieten van een verse jus d'orange of een kopje koffie en de gratis krant lezen.

Wil je weten wat Taveerne 't Pandje B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taveerne 't Pandje B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taveerne 't Pandje B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taveerne 't Pandje B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Taveerne 't Pandje B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taveerne ’t Pandje B.V.

Bezoekers bekeken ook