Tash de beauté permamente make-up

Tash de beauté permamente make-up is een Schoonheidssalon gelegen aan Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over Tash de beauté permamente make-up in Geldermalsen

Permanente make-up is een natuurlijke vorm van pigmentatie die ervoor zorgt dat je elke dag straalt. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, zoals powder brows, deepliner & eye-liner en lippen. Natasha van Lier, het gezicht achter permanente make-up by Tash de beauté, is verhuisd naar Betuwe en heeft haar eigen zaak gestart. Ze streeft naar perfectie en brengt op een natuurlijke manier je schoonheid naar voren. Permanente make-up blijft gemiddeld tussen de 1,5 en 5 jaar zitten, afhankelijk van het behandelde gebied. Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren is dat PMU vervaagt na verloop van tijd en een natuurlijkere kleur geeft. Microblading is een techniek waarbij haartjes 1 voor 1 in de huid worden getekend, maar het resultaat houdt slechts enkele maanden aan. Het is belangrijk om contact op te nemen met Tash De Beauté als je eerder permanente make-up hebt laten plaatsen. Je kunt een afspraak maken op de locatie in Geldermalsen.

Wil je weten wat Tash de beauté permamente make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tash de beauté permamente make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tash de beauté permamente make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tash de beauté permamente make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Tash de beauté permamente make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tash de beauté permamente make-up

Bezoekers bekeken ook