Tandarts van Ginkel te Geldermalsen

Tandarts van Ginkel te Geldermalsen is een Tandarts gelegen aan De Panoven 27C in Geldermalsen.

Meer informatie over Tandarts van Ginkel te Geldermalsen in Geldermalsen

Een tandartspraktijk genaamd Van Ginkel biedt kwalitatieve tandzorg in een aangename omgeving. Het team bestaat uit ervaren tandartsen en deskundige assistentes die streven naar de beste behandeling van het gebit. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en willen dat de patiënten zich op hun gemak voelen. Naast het streven naar een sterk en gezond gebit, vinden ze het ook belangrijk dat patiënten trots zijn op hun tanden en voluit durven te lachen. Zelfs kinderen worden met zorg behandeld en verlaten vrolijk de praktijk. In geval van spoed, zoals plotselinge kiespijn, bieden ze directe hulp, zelfs buiten kantooruren. De tandartsen zijn lid van het NMT en KRT en volgen continu nascholing om de beste en meest duurzame behandelingen te kunnen bieden. Er zijn twee tandartsen in de praktijk: mevrouw Drs. J.H.G.J. van Ginkel en mevrouw S. Hofman MSc. Om een afspraak te maken, kan men bellen naar 0345 - 57 19 61. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. De praktijk is gevestigd op De Panoven 27c in Geldermalsen.

Wil je weten wat Tandarts van Ginkel te Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts van Ginkel te Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts van Ginkel te Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts van Ginkel te Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Tandarts van Ginkel te Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts van Ginkel te Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook