Stoffenwinkel Wi-Care

Stoffenwinkel Wi-Care is een Stoffenwinkel gelegen aan Poppenbouwing 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Stoffenwinkel Wi-Care in Geldermalsen

Wi-Care is een bedrijf dat kleding ontwerpt en produceert voor mensen met een beperking. Ze bieden mooie en goed zittende kleding aan, waardoor mensen zich beter voelen. Het bedrijf heeft veel ervaring in het vinden van praktische oplossingen en hun ontwerpen zijn stijlvol en eigentijds. Op de website kun je een impressie krijgen van hun collectie en je kunt ook je eigen ideeën en wensen aan hen voorleggen. Daarnaast hebben ze een concept genaamd My-DBuddy, speciaal voor mensen met geheugenverlies. Voor meer informatie kun je kijken op de website of direct bestellen. Het bedrijf is gevestigd in Geldermalsen en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze bieden ook klantenservice aan en hebben een stoffenwinkel in Geldermalsen. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van innovaties en ander nieuws.

Wil je weten wat Stoffenwinkel Wi-Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffenwinkel Wi-Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffenwinkel Wi-Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffenwinkel Wi-Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Stoffenwinkel Wi-Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffenwinkel Wi-Care

Bezoekers bekeken ook