Stichting Wereldwinkel

Stichting Wereldwinkel is een Woonwinkel gelegen aan Kerkstraat 15 in Geldermalsen.

Meer informatie over Stichting Wereldwinkel in Geldermalsen

Wereldwinkel is een organisatie die zich sinds 1969 inzet voor eerlijke handel. Ze hebben verschillende winkels in Nederland en staan bekend om hun fair trade producten. In de winkels kun je gemakkelijk winkelen en ze combineren commercie met idealen. Eerlijke handel is waar ze voor staan en ze controleren dit zorgvuldig. Als je geïnteresseerd bent in vacatures, kun je verder lezen. Voor contact kun je terecht bij Stichting Wereldwinkel.Nu in Harderwijk.

Wil je weten wat Stichting Wereldwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Wereldwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Wereldwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Wereldwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Stichting Wereldwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Wereldwinkel

Bezoekers bekeken ook