Steennis Service & Installatietechniek

Steennis Service & Installatietechniek is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Poppenbouwing 25 in Geldermalsen.

Meer informatie over Steennis Service & Installatietechniek in Geldermalsen

Steennis Service & Installatietechniek is een ervaren installatie- en onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in cv-ketels, centrale verwarming en sanitair. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn een vertrouwd gezicht in de regio Geldermalsen. Helaas hebben ze momenteel een klantenstop voor nieuwe onderhoudsaanvragen tot minstens eind februari 2024 vanwege de grote hoeveelheid aanvragen. Bestaande klanten kunnen nog steeds een afspraak maken. Ze voldoen aan de Gasketelwet, wat betekent dat hun monteurs vakbekwaam moeten zijn en dat het bedrijf gecertificeerd moet zijn. Na 1 april 2023 zijn particulieren strafbaar als ze hun ketelonderhoud laten uitvoeren door een niet-gecertificeerde installateur. Het bedrijf heeft nog niet de officiële certificering ontvangen vanwege de wachtlijst bij certificerende instellingen, maar ze mogen nog steeds werkzaamheden uitvoeren onder strikte voorwaarden. Op hun website kunt u controleren of ze het co-vrij certificaat hebben. Als u meer informatie wilt of gebruik wilt maken van hun diensten, kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Steennis Service & Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steennis Service & Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steennis Service & Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steennis Service & Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Steennis Service & Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steennis Service & Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook