Stam Schilderijen

Stam Schilderijen is een Schilder gelegen aan Oudenhof 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Stam Schilderijen in Geldermalsen

Op de website van Bert Stam kunt u zijn olieverfschilderijen bewonderen, die hij als amateur-schilder heeft gemaakt op de schilderschool of in zijn eigen atelier. Hij haalt vooral inspiratie uit kunstschilders van de Haagse school uit de 19e eeuw, zoals W. Roelofs, A. Mauve, B.J. Blommers, W.H. Mesdag en P.J.C. Gabriel. Hij maakt ook schilderijen gebaseerd op bekende werken uit de Haagse school. Daarnaast schildert hij landschappen uit zijn woonomgeving, de Betuwe, en stillevens in de geest van Henk Helmantel. In mei 2011 had hij een expositie in de openbare bibliotheek in Geldermalsen. Als u wilt reageren of een schilderij wilt kopen, kunt u contact met hem opnemen via info@stamschilderijen.nl.

Wil je weten wat Stam Schilderijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stam Schilderijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stam Schilderijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stam Schilderijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Stam Schilderijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stam Schilderijen

Bezoekers bekeken ook