StageROCs

StageROCs is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijksstraatweg 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over StageROCs in Geldermalsen

StageROCs is een digitaal platform dat dient als stagewerkplaats voor betrokkenen in het MBO. Het faciliteert het gehele BPV-proces, van het matchen van studenten met stages tot en met het beoordelen van de stages. Daarnaast biedt StageROCs een centrale plek voor alle BPV-gerelateerde onderwijsinhoud, zoals opdrachten en competentieontwikkeling, en alle registraties rondom de BPV, zoals contracten en voortgang. Het platform biedt ook verschillende koppelingen, zoals S-BB koppeling, PvB's en keuzedelen, en kan op maat worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers.

Wil je weten wat StageROCs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StageROCs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StageROCs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StageROCs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar StageROCs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StageROCs

Bezoekers bekeken ook