Sport en Speelgoedhuis De Jager

Sport en Speelgoedhuis De Jager is een Winkel gelegen aan Kerkstraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over Sport en Speelgoedhuis De Jager in Geldermalsen

Sport- en Speelgoedhuis De Jager is een bekende winkel in Geldermalsen met meer dan 45 jaar ervaring. Ze hebben een uitgebreid assortiment speelgoed en spellen voor alle leeftijden en merken. Daarnaast leveren ze sportartikelen en clubkleding aan verschillende sportclubs. Ze hebben ook regelmatig nieuws en aanbiedingen, zoals 10% korting op Adidas en Nike voetbalschoenen. Daarnaast verkopen ze ook zwemshorts en hebben ze de nieuwe Ajax thuiscollectie. De winkel is geopend op verschillende dagen en heeft ruime openingstijden.

Wil je weten wat Sport en Speelgoedhuis De Jager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Speelgoedhuis De Jager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Speelgoedhuis De Jager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Speelgoedhuis De Jager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Sport en Speelgoedhuis De Jager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Speelgoedhuis De Jager

Bezoekers bekeken ook