Spare Rib Express Geldermalsen

Spare Rib Express Geldermalsen is een Maaltijdbezorging gelegen aan Kerkstraat 59 in Geldermalsen.

Meer informatie over Spare Rib Express Geldermalsen in Geldermalsen

In het menu van het bezorgrestaurant in Geldermalsen vind je heerlijke gerechten, zoals de nieuwe Ribs Loaded Potato en het Zomermenu met Angus Beef, Chicken of Vega Burgers in combinatie met een Ben&Jerry's mini cup. Een van de specialiteiten is de sappige Stout Royale Burger gemaakt van topklasse Angus beef, met Irish Stout Sauce, gekarameliseerde uienringen en Goudse kaas. Naast burgers zijn er ook verschillende opties met spare ribs, kipgerechten en vegetarische burgers. Voor de kinderen zijn er speciale menu's en bijgerechten om het diner compleet te maken. Daarnaast biedt het restaurant ook verschillende desserts en dranken aan. Wil je op de hoogte blijven van exclusieve deals en kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Spare Rib Express Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spare Rib Express Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spare Rib Express Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spare Rib Express Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Spare Rib Express Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spare Rib Express Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook