Schenkerij de Beurs

Schenkerij de Beurs is een Café gelegen aan Marktplein 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Schenkerij de Beurs in Geldermalsen

Schenkerij de Beurs is sinds kort een officiële trouwlocatie en heeft onlangs hun eerste bruiloft gehad. Ze zijn erg succesvol en hebben veel plezier en liefde ervaren tijdens deze gelegenheid. Daarnaast hebben ze ook heerlijke koffie, waardoor ze bekend staan als de beste koffieplek in de regio. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur, op vrijdag zelfs tot middernacht. Op maandag en zondag zijn ze gesloten. Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de horeca, dan kun je bij Schenkerij de Beurs kijken naar hun openstaande vacatures.

Wil je weten wat Schenkerij de Beurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schenkerij de Beurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schenkerij de Beurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schenkerij de Beurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Schenkerij de Beurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schenkerij de Beurs

Bezoekers bekeken ook