RéZo Carservice

RéZo Carservice is een Bandenwinkel gelegen aan Rijnstraat 43 in Geldermalsen.

Meer informatie over RéZo Carservice in Geldermalsen

Rézo Carservice is een dynamisch autobedrijf dat begonnen is als een bandenservice, maar in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bedrijf met volledige service voor auto's. Ze zijn merk-onafhankelijk, wat betekent dat ze alle diensten kunnen bieden voor alle merken auto's. Naast bandenservice bieden ze ook APK-keuringen en de mogelijkheid om uw auto over te schrijven. Ze hebben ook een wisselend aanbod van occasions. Rézo Carservice is een erkend RDW kentekenloket, dus als u uw voertuig wilt overschrijven of schorsen, kunt u bij hen terecht. Ze zijn gevestigd aan de Rijnstraat 43 in Geldermalsen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Wil je weten wat RéZo Carservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RéZo Carservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RéZo Carservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RéZo Carservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar RéZo Carservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RéZo Carservice

Bezoekers bekeken ook