Restaurant Lust

Restaurant Lust is een Restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 72a in Geldermalsen.

Meer informatie over Restaurant Lust in Geldermalsen

Restaurant Lust is een sfeervol restaurant in Geldermalsen waar je kunt genieten van een verrassingsmenu. Chef Claudia Martens bereidt heerlijke gerechten met een eigenzinnige twist. Het menu bestaat uit kleine bites, minigerechten en 5 gangen, en wisselt elke 6 weken. Bij het menu worden bijpassende wijnen geselecteerd door Youri Zijta. Voor wie liever geen alcohol drinkt, zijn er huisgemaakte sappen beschikbaar. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij in het centrum van Geldermalsen en heeft een overdekt terras. Chef Claudia Martens heeft veel ervaring en opleidingen gevolgd bij gerenommeerde restaurants.

Wil je weten wat Restaurant Lust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Restaurant Lust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lust

Bezoekers bekeken ook