Profile Dekker

Profile Dekker is een Fietsenwinkel gelegen aan Oudenhof 4B in Geldermalsen.

Meer informatie over Profile Dekker in Geldermalsen

In de tekst worden verschillende fietsen en accessoires aangeboden. Zo is de Merida Big Nine 60 de fiets van de maand en krijg je bij aankoop €150 aan accessoires naar keuze gratis. Daarnaast is er een elektrische step genaamd JIVR-scooter, die speciaal ontworpen is voor woon-werkverkeer in de stad. Ook is er de Lovens Explorer, een premium elektrische bakfiets waar je een proefrit op kunt maken in de winkel. Verder wordt de Vici meegroei kinderfiets aangeprezen, die kan worden omgebouwd van een lage loopfiets naar een hoge loopfiets en uiteindelijk een trapfiets. De winkel verwelkomt klanten graag en biedt tijdelijk €500 aan accessoires naar keuze gratis bij aankoop van de Lovens Explorer. Tot slot wordt vermeld dat Profile Dekker cookies gebruikt op haar website voor het analyseren van het gebruik en het verbeteren van het gebruiksgemak. Ook wordt informatie gedeeld met partners voor social media, adverteren en analyse.

Wil je weten wat Profile Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profile Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profile Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profile Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Profile Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profile Dekker

Bezoekers bekeken ook