Prisma Cars

Prisma Cars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Roode Kruisstraat 1 a in Geldermalsen.

Meer informatie over Prisma Cars in Geldermalsen

Prisma Cars is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en verkoop van occasions. Ze zorgen ervoor dat al hun auto's grondig worden gecontroleerd voordat ze aan klanten worden aangeboden. In hun showroom vindt u een breed assortiment betrouwbare occasions van verschillende merken. U kunt rustig rondkijken onder het genot van een kopje koffie en als u de perfecte auto heeft gevonden, kunt u een proefrit maken. Ze bieden ook de mogelijkheid om uw oude auto in te ruilen voor een nieuwe occasion. Klanten zijn erg tevreden over de behulpzame en vriendelijke eigenaar van Prisma Cars. Als u vragen heeft, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Prisma Cars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prisma Cars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prisma Cars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prisma Cars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Prisma Cars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prisma Cars

Bezoekers bekeken ook