Praxis Bouwmarkt Geldermalsen

Praxis Bouwmarkt Geldermalsen is een Bouwmarkt gelegen aan Oudenhof 8 in Geldermalsen.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Geldermalsen in Geldermalsen

Deze week is er een grote korting van 30% op hanglampen bij Praxis. Om van de korting te profiteren, moet je minimaal 25 euro besteden en inloggen of je gratis aanmelden voor Praxis Plus. Daarnaast zijn er ook kortingen op CetaBever binnenbeitsen en -lakken, Flexa 'kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace™' muurverf, led-lichtbronnen, latex en PVC vloeren bij besteding vanaf 25 euro. Praxis biedt ook hulp en inspiratie voor doe-het-zelvers met stappenplannen en blogs. Er zijn enkele uitzonderingen op de kortingen, zoals lopende aanbiedingen, Philips Hue, exclusief online artikelen en vaste lage prijs artikelen. De 20% korting op een artikel naar keuze bij besteding vanaf 10 euro met Praxis Plus is geldig van 30 oktober tot en met 5 november 2023. Er zijn ook mogelijkheden voor snel ophalen in de winkel, gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen).

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook