Powerhouse Pilates

Powerhouse Pilates is een Pilatesstudio gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 22 in Geldermalsen.

Meer informatie over Powerhouse Pilates in Geldermalsen

Pilates is een bewegingsmethode die kracht, lenigheid en coördinatie bevordert. Het helpt ook bij het verdiepen van de ademhaling en het verhogen van de energie. Daarnaast draagt Pilates bij aan het bewustzijn van het lichaam, het verbeteren van de houding en het gemakkelijker kunnen ontspannen. Pilates kan een oplossing zijn voor rug- en nekpijn en een slechte houding. Het wordt uitgevoerd op een mat of met behulp van speciale oefenapparatuur. Kristel Rutjes is een gecertificeerd PEAK Pilates instructeur en biedt verschillende lessen aan, zoals Reformer Pilates, Mat Pilates, Mve Pilates, Duo Reformer Pilates en Barre. Ze heeft zelf ervaren hoe Pilates haar lichaam sterker heeft gemaakt en heeft daarom een passie voor het begeleiden van anderen naar een gezonde houding en sterke spieren. Ze biedt verschillende lidmaatschappen en tarieven aan en je kunt een try-out pakket proberen of een proefles volgen om te ontdekken of Pilates iets voor jou is.

Wil je weten wat Powerhouse Pilates verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Powerhouse Pilates of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Powerhouse Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerhouse Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Powerhouse Pilates reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Powerhouse Pilates

Bezoekers bekeken ook