PlanBIT B.V.

PlanBIT B.V. is een Computerreparatie gelegen aan De Rondoven 3a in Geldermalsen.

Meer informatie over PlanBIT B.V. in Geldermalsen

PlanBit is een bedrijf dat zich richt op het hergebruiken, recyclen en terughalen van IT-assets. Ze bieden een volledig scala aan diensten, waaronder het terugnemen, verzamelen, inventariseren, gegevenssanering, reparatie, oogsten en doorverkopen van IT-producten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en verkoopt gereviseerde IT-producten en onderdelen over de hele wereld. Ze hebben ook berekend hoeveel CO2-uitstoot en hoeveelheid bomen en bosoppervlakte er bespaard kan worden door het hergebruiken van computers in plaats van nieuwe computers te kopen. Het bedrijf heeft goede resultaten behaald in 2023 en heeft samengewerkt met andere organisaties. Als je op de hoogte wilt blijven van PlanBit's activiteiten, kun je je aanmelden voor hun verkooplijst.

Wil je weten wat PlanBIT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlanBIT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlanBIT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlanBIT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar PlanBIT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlanBIT B.V.

Bezoekers bekeken ook