Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen is een Kerk gelegen aan Tielerweg 39 in Geldermalsen.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen in Geldermalsen

In Geldermalsen is er een Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland kerk. De hoofdlocatie van de kerk is op Tielerweg 39 in Geldermalsen. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 10:00 uur en 18:30 uur. Er zijn verschillende kerkdiensten gepland, zoals een dankdag op dinsdag 31 oktober om 14:30 uur en 19:30 uur, een huwelijksbevestiging op donderdag 2 november om 13:30 uur, en reguliere diensten op dinsdagavonden. Ook zijn er leesdiensten gepland op dinsdagavonden in november en december. Op maandag 25 december zijn er leesdiensten op Eerste Kerstdag om 10:00 uur en 18:30 uur, en op dinsdag 26 december is er een leesdienst op Tweede Kerstdag om 10:00 uur. Op maandag 1 januari 2024 is er een leesdienst voor de Nieuwjaarsdienst om 10:00 uur. De contactpersoon voor de kerk is dhr. J.J. Philibert.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook