Optiek van der Weij

Optiek van der Weij is een Opticien gelegen aan Rijksstraatweg 12 in Geldermalsen.

Meer informatie over Optiek van der Weij in Geldermalsen

Bij Van der Weij Optiek in Geldermalsen kunt u terecht voor een nieuwe bril of zonnebril. Het gedreven en enthousiaste team helpt u graag bij het vinden van een trendy of klassiek montuur van topmerken en geeft vakkundig advies. In de winkel maken ze gebruik van hightech oogmeetapparatuur van ZEISS, waarmee uw ogen preciezer kunnen worden gemeten. Ook voor contactlenzen kunt u bij Van der Weij Optiek terecht. De contactlensspecialist heeft alle kennis en knowhow om uw ogen aan te meten en het beste paar lenzen voor uw ogen en levensstijl te bepalen. U kunt een afspraak maken om lang wachten in de winkel te voorkomen. Van der Weij Optiek is gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio Meteren, Buren, Buurmalsen, Tricht en Geldermalsen. Maak een afspraak via de website voor een oogmeting of een afspraak met de contactlensspecialist. In de winkel kunt u ook terecht voor meer informatie over de brillenglazen van ZEISS.

Wil je weten wat Optiek van der Weij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optiek van der Weij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optiek van der Weij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optiek van der Weij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Optiek van der Weij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optiek van der Weij

Bezoekers bekeken ook