Onderwatersportvereniging Piranha

Onderwatersportvereniging Piranha is een Zwemvereniging gelegen aan Van Hogendorpstraat 17 in Geldermalsen.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging Piranha in Geldermalsen

OSV Piranha is een actieve vereniging voor liefhebbers van onderwatersport. De vereniging bestaat al sinds 1980 en biedt een uitgebreid opleidingsprogramma voor zowel snorkelen als duiken. Daarnaast heeft de vereniging ook een eigen onderwaterhockeyteam voor de echte sportfanaten. Naast de sportieve activiteiten staat gezelligheid ook hoog in het vaandel en is er ruimte voor sociaal contact tijdens en na de activiteiten. De zwembadactiviteiten vinden plaats in Zwembad "Het Wiel" in Geldermalsen. Op vrijdagavond zijn er opleidingen en trainingen. Het bezoekadres van de vereniging is LacoVan Hogendorpstraat 174191 HE Geldermalsen en het postadres is Kerkstraat 34181AA Waardenburg. Er zijn verschillende tijden voor de activiteiten, namelijk 20:00-21:00 uur voor snorkelen (jeugd), 21:00-21:30 uur voor duiken/recreatief en 21:30 uur voor onderwaterhockey. Verder zijn er verschillende formulieren beschikbaar, zoals een gedragscode, statuten, huishoudelijk reglement, inschrijfformulier, check-de-stek en een materiaallijst.

Wil je weten wat Onderwatersportvereniging Piranha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwatersportvereniging Piranha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging Piranha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging Piranha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Onderwatersportvereniging Piranha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwatersportvereniging Piranha

Bezoekers bekeken ook