Oldtimer-stralen.nl

Oldtimer-stralen.nl is een Autorestauratie gelegen aan Rijnstraat 51c in Geldermalsen.

Meer informatie over Oldtimer-stralen.nl in Geldermalsen

Je wilt je oldtimer restaureren en denkt eraan om de carrosserie en andere plaatstalen delen over te spuiten. Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om alle roest, oude verflagen en verontreinigingen volledig te verwijderen. Stralen is een perfecte manier om dit te doen. Bij Vocor zijn ze gespecialiseerd in het stralen van oldtimers en gebruiken ze verschillende straalmiddelen, zoals soda, afhankelijk van de mate van roest en het type lak of coating dat moet worden verwijderd. Ze monteren de auto's in een draaispit om elk plekje goed te kunnen bereiken en brengen vervolgens een epoxy coating aan. Naast het stralen biedt Vocor ook machines en gereedschappen voor het onderhoud en restaureren van auto's en motorfietsen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je hen bereiken via telefoon of e-mail. Ook kun je langskomen in hun showroom in Geldermalsen.

Wil je weten wat Oldtimer-stralen.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oldtimer-stralen.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oldtimer-stralen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oldtimer-stralen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Oldtimer-stralen.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oldtimer-stralen.nl

Bezoekers bekeken ook