ODYSSEY Urban Greek Kitchen

ODYSSEY Urban Greek Kitchen is een Restaurant gelegen aan Rijksstraatweg 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over ODYSSEY Urban Greek Kitchen in Geldermalsen

Odyssey, een Grieks restaurant genaamd Odyssey, staat bekend om het creëren van culinaire "gedichten" met behulp van ingrediënten als vis, vlees en olijfolie. Door goed te luisteren naar de wensen van hun gasten, heeft het restaurant unieke smaken en aroma's kunnen introduceren aan hun vaste klanten en vrienden. Odyssey verwelkomt zowel bestaande als nieuwe fans met veel kwaliteit en service. De eigenaar Georgios Klazidis blijft zich verfijnen en belooft in de toekomst nog betere en opmerkelijke gerechten te presenteren. Het restaurant kiest alleen voor de beste kwaliteit en gebruikt verse en spannende ingrediënten die de eigenaar persoonlijk uit Griekenland haalt. De koks zijn opgeleid in Griekenland en bereiden de gerechten met toewijding en hart voor smaak. Daarnaast heeft Odyssey unieke Griekse wijnen in het assortiment die de smaak van het eten completeren. Het restaurant biedt ook afhaalmenu's aan en speciale groepsmenu's voor feestelijke gelegenheden.

Wil je weten wat ODYSSEY Urban Greek Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ODYSSEY Urban Greek Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ODYSSEY Urban Greek Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ODYSSEY Urban Greek Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar ODYSSEY Urban Greek Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ODYSSEY Urban Greek Kitchen

Bezoekers bekeken ook