Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt

Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan De Panoven 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt in Geldermalsen

Wakker worden! Coöperatie Odin roept op om ons voedsel gentechvrij te houden en vraagt mensen om de petitie te tekenen. Bij Odin kun je biologische boodschappen doen, zowel in de winkels als online. Het is super makkelijk om online je boodschappen te bestellen en te laten bezorgen op een locatie naar keuze. Odin bezorgt zowel bij particulieren als bij bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Daarnaast hebben ze ook fysieke winkels waar medewerkers je kunnen adviseren en helpen bij het vinden van de producten die je zoekt. Als lid van Coöperatie Odin kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Odin is een foodcoop met idealen en gelooft dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt en mede bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Ze bieden ook groente abonnementen aan, waarbij je wekelijks superverse biologische groenten en fruit van het seizoen ontvangt, inclusief heerlijke recepten. Daarnaast zijn er vacatures beschikbaar voor mensen die willen werken bij Odin. Er zijn ook mooie aanbiedingen en inspirerend nieuws, zoals interviews met Bas Ragas en Jan Jonkman over waarom zij voor biologisch kiezen. Verder zijn er lekkere recepten, leuke activiteiten en uitdagende vacatures. Je kunt ook groente- en fruittassen bestellen bij Odin, zowel kleine als grote. Doe mee en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen bij Odin.

Wil je weten wat Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Odin Bezorgdienst - biologische supermarkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Bezorgdienst – biologische supermarkt

Bezoekers bekeken ook