Multiklussen.NL

Multiklussen.NL is een Klusbedrijf gelegen aan Lingedijk 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Multiklussen.NL in Geldermalsen

Multiklussen is een klusbedrijf dat werkzaam is in de Betuwe-regio. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, van offerte tot oplevering en facturering, allemaal uitgevoerd door één persoon. Dit zorgt voor het gemak van de klant, omdat er slechts één aanspreekpunt is. Het bedrijf is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kan ingehuurd worden voor minimaal 4 uur. In tegenstelling tot andere klusbedrijven, zijn ze niet gespecialiseerd in slechts één of twee activiteiten. Ze kunnen vrijwel alle klussen in en rondom uw woning en bedrijf aanpakken. Soms is het beter om bepaalde klussen uit te besteden aan een ervaren en professioneel klusbedrijf, in plaats van zelf aan de slag te gaan of hulp in te schakelen van een handige vriend of kennis. Multiklussen komt graag bij u langs om de mogelijkheden en uw ideeën te bespreken en kan indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen. Raadpleeg de "Tarieven" tab voor meer informatie.

Wil je weten wat Multiklussen.NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multiklussen.NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multiklussen.NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multiklussen.NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Multiklussen.NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multiklussen.NL

Bezoekers bekeken ook