Lunchroom Old West

Lunchroom Old West is een Cafetaria gelegen aan Marktplein 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Lunchroom Old West in Geldermalsen

Tijdens vergaderingen, cursussen of werkdagen is het belangrijk om goed te eten. Bij Lunchroom Old West kunt u genieten van een heerlijke zakelijke lunch of maaltijd, altijd vers en met zorg geleverd. Maar ook voor een fietstocht door de Betuwe kunt u bij ons even pauzeren en genieten van een heerlijke lunch. En in de avond kunt u met familie en vrienden bij ons dineren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om maaltijden te bestellen en af te halen. Ons menu is zeer divers, van frietjes en snacks tot malse biefstuk en salades. Lunchroom Old West is momenteel op zoek naar nieuwe collega's om het team te versterken. Zowel parttime als fulltime posities zijn beschikbaar. Ons restaurant is dagelijks geopend om gasten te voorzien van een heerlijke lunch en/of diner. Daarnaast verzorgen wij ook lunches en overwerkmaaltijden voor bedrijven. Wat kunnen we je bieden? En wat verwachten we van jou? Verder bieden wij ook cadeaubonnen aan die verkrijgbaar zijn in verschillende bedragen. Kortom, bij Lunchroom Old West kunt u genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer, zowel in ons restaurant als op ons terras.

Wil je weten wat Lunchroom Old West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Old West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Old West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Old West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Lunchroom Old West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Old West

Bezoekers bekeken ook